Hlavní obsah

Ve státě New York vyšetřují mimořádně brutální čtyřnásobnou vraždu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Albany

Policie v americkém státě New York pátrá po pachateli čtyřnásobné vraždy ve městě Troy. V nájemním bytě v domě na Druhé Avenue byla v úterý objevena těla dvou žen a dvou dětí. Vrchní komisař John Tedesco prohlásil, že šlo o vraždy provedené mimořádně brutálním způsobem, jaký za více než 40 let své služby nezažil.

Foto: Nicholas Buonanno, ČTK/AP

Policejní vůz před domem ve městě Troy, kde se vraždy udály

Článek

„Tuto práci dělám 42 let. Krutost tohoto činu nejsem schopen vylíčit. Nenalézám slova,“ prohlásil Tedesco před novináři.

Oběťmi jsou dvě ženy ve věku 36 a 22 let, které spolu žily jako partnerky, a dvě děti – pětiletá dívka a jedenáctiletý chlapec. V úterý po poledni místního času je našel mrtvé jejich nájemce.

Policejní velitel Tedesco odmítl sdělit podrobnosti. Jak ale napsal bulvární server New York Daily News, vrah obě ženy i děti spoutal a pak jim podřezal hrdla.

Ani motiv není jasný. Policie ale sleduje konkrétnější stopu. „Jisté faktory, které jsme během vyšetřování odhalili, nás vedou k domněnce, že to nebyl náhodný zločin,“ řekl Tedesco.

Policie se obrátila na případné svědky s prosbou o poskytnutí informací.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám