Hlavní obsah

V New Yorku se srazily dva plně obsazené autobusy. Raněných jsou desítky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Osm desítek zraněných si ve čtvrtek večer vyžádala kolize dvou plných autobusů v New Yorku. Osmnáct lidí skončilo v nemocnici, nikdo ale není v ohrožení života. Podle policie dvoupodlažní turistický autobus projel červenou na semaforu a vrazil z boku do projíždějícího autobusu veřejné dopravy, informovala stanice ABC News.

Foto: Jeenah Moon, Reuters

Newyorský vyhlídkový autobus po nehodě

Článek

„Slyšel jsem křičet paní vedle mě, tak jsem zvedl zrak a viděl jsem, jak se k nám řítí autobus. Za vteřinu jsem viděl všude okolo sklo. Byla tam krev. Jako ve filmu. Okamžitě jsem zavolal záchranku,“ vylíčil stanici CBC cestující Ishrak Jahan.

Foto: Jeenah Moon, Reuters

Záchranáři odvážejí raněného po nehodě.

Hasiči informaci o velké dopravní nehodě na východní straně Manhattanu dostali ve čtvrtek okolo sedmé hodiny večerní newyorského času. Na místě pak záchranáři ošetřili 63 lidí, dalších 18 muselo do nemocnice. V ohrožení života ale není nikdo. „Máme štěstí, že to nedopadlo mnohem hůř,“ citovala stanice CNN hasiče Paula Hoppera.

Při nehodě v USA zemřelo pět dětí, boural šestnáctiletý chlapec

Amerika

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám