Hlavní obsah

Trump by měl strávit zbytek života ve vězení, řekla Sharon Stone

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bývalý americký prezident Donald Trump, který se znovu uchází o prezidentskou funkci, by měl sedět do konce života ve vězení. V Berlíně, kde se koná mezinárodní filmový festival Berlinale, to v pondělí agentuře DPA řekla americká herečka Sharon Stone.

Foto: Ebrahim Noroozi, ČTK/AP

Sharon Stone na letošním Berlinale v Berlíně

Článek

Kritizovala zároveň nedostatečné vzdělání americké společnosti, čehož podle ní zneužívají někteří politici.

Pětašedesátiletá herečka, kterou nejvíce proslavil erotický thriller Základní instinkt z roku 1992, se domnívá, že Trump by měl „zbytek svého života strávit ve vězení“. Poukázala na četná trestní stíhání a prohřešky favorizovaného republikánského uchazeče o Bílý dům.

Podle Sharon Stone se mnoho let vyskytovali politici, kteří „potlačovali vzdělání mas“. Lidé proto podle ní „nejsou dostatečně vzdělaní, aby pochopili, že jimi někteří politici manipulují, že je využívají a okrádají“.

Evropské špičky se bojí Trumpa a domlouvají vlastní alternativu k NATO

Evropa

Herečka se domnívá, že chybí „přemýšliví, intelektuální političtí lídři“, kteří by uměli obyvatelstvo v krizových časech uklidnit.

„Tak teď máme tyto osoby, které jsou velmi samolibé a pokoušejí se působit chaos, vyvolávat války a ochromovat vlády,“ řekla. To vše podle ní vyvěrá z „individuální a osobní lakoty, lačnosti a značného nedostatku poctivosti“.

Foto: Sam Wolfe, Reuters

Donald Trump

Hollywoodská ikona večer vystoupila na speciálním večeru s promítáním filmu Casino v berlínském divadle Theater des Westens. Při té příležitosti vzpomínala na začátky své herecké kariéry.

V rozhovoru s televizním moderátorem Alim Aslanem rovněž oznámila nové filmové projekty. Brzy se má například objevit v roli matky ve filmu s herečkou Blake Lively.

V berlínské galerii Deschler jsou od soboty do 18. května na výstavě nazvané Totem k vidění v evropské premiéře také obrazy, jejichž autorkou je právě Sharon Stone.

Sharon Stoneová prodává rezidenci ve středomořském stylu za 166 miliónů

Jak bydlí VIP

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám