Hlavní obsah

Tříletá holčička z Floridy se postřelila, její příbuzný vedle koukal na fotbal

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tříletá holčička se postřelila nabitou pistolí povalující se na pohovce, zatímco její dospělý příbuzný pověřený dohledem ve stejném pokoji zaujatě sledoval sportovní utkání. Děsivý incident, který se odehrál ve městě Goulds v americkém státě Florida, zachytila domácí bezpečnostní kamera. Záběry zveřejnila tamní média.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Zatímco dítě běželo k pohovce s nabitou zbraní, třiadvacetiletý Orlando Young korzoval po pokoji s otevřeným notebookem a byl zcela ponořený do sledování zápasu amerického fotbalu. Teprve rána ve chvíli, kdy se holčička omylem postřelila do ruky, mladíka probrala a ke zraněnému dítěti přiběhl nejen on, ale i další osazenstvo domu.

Rodina poté dítě rychle vzala do nemocnice, kde se mu dostalo ošetření, podotkla podle stanice Fox News policie z okrsku Miami-Dade County. Samotný Young byl však po dalším vyšetřování incidentu zadržen a nyní čelí obvinění ze zanedbání péče o dítě s následkem těžkého ublížení na zdraví. Deník neuvedl, v jakém příbuzenském vztahu Young a zraněné dítě jsou.

Na Floridě omylem zastřelil osmiletý chlapec roční mimino

Amerika

Tříletá dívka postřelila v USA svou těhotnou matku

Amerika

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám