Hlavní obsah

Těhotnou matku obvinili z pokusu o trojnásobnou vraždu, vjela s dětmi autem do moře

Daytona Beach

Dvaatřicetiletou Američanku Ebony Wilkersonovou, která je v 27. týdnu těhotenství, obvinili v pátek z trojnásobného pokusu o vraždu. V úterý vjela na Floridě s autem, ve kterém vezla své tři děti, do mořských vln. Podle obvinění chtěla děti utopit, protože vůz měl záměrně otevřená okýnka.

Žena vjela i s dětmi autem do moře - (video je bez zvuku)

 
Článek

Kancelář šerifa v okrese Volusia uvedla, že Wilkersonová byla obviněna z pokusu o trojnásobnou vraždu, jednu za každé své dítě, a také z týrání dětí. Šerif Ben Johnson dodal, že nejsou žádné důkazy o tom, že by byla pod vlivem drog nebo alkoholu, či trpěla duševní poruchou.

V úterý žena vzala své děti ve věku tří, devíti a deseti let, naložila je do Hondy Odyssey a odjela z Crossu v Jižní Karolíně. Její příbuzní zavolali policii, která matku kontaktovala. Policistům řekla, že míří do centra pro zneužívané ženy. Ti se případu dál nevěnovali.

Wilkersonová však místo toho jela do Daytona Beach až na břeh moře. Tam stáhla okýnka svého vozu, řekla dětem, aby spaly a vjela do vln.

Jedním z mužů, který se jí pokusil zastavit, byl 21letý Stacy Robinson: „Moje přítelkyně řekla, že si myslí, že to je žert a já souhlasil. Ale bylo to vážné, protože pak její syn vystrčil hlavu z okýnka a křičel o pomoc.“

„Syn se natahoval po volantu, pokoušel se ji přimět, aby se vrátila na břeh a já jí říkal - Co se děje, proč jedete do vody? Ona odpovídala - jsme ok, jsme ok,“ řekl Robinson televizi ABC a dodal, že ji přesvědčoval, aby se vrátila na břeh, protože má děti a ty jsou z toho vystrašené. Žena pokračovala v jízdě a auto se ve vlnách začalo potápět.

Robinsonovi se nakonec podařilo otevřít jedny z dveří. „Napřed jsem vytáhl kluka a pak malou holku. Poté jsem si všiml batolete. Bylo za sedadlem. Když jsem vytahoval malou holčičku, viděl jsem, jak matka vylézá z okýnka,“ popsal.

Reklama

Výběr článků

Načítám