Hlavní obsah

Syna známého herce Madsena našli s prostřelenou hlavou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Honolulu

Americký herec Michael Madsen přišel o syna. Šestadvacetiletého Hudsona Madsena našli s prostřelenou hlavou na Havaji, kde žil se svou manželkou. Syn známého herce trpěl dlouhodobě depresemi a podle místních policistů se pravděpodobně zastřelil sám.

Foto: Profimedia.cz

Michael Madsen se syny Hudsonem (vlevo) a Maxem při premiéře filmu Astronaut v roce 2007

Článek

„Mohu potvrdit, že Hudson Lee Madsen (26) zemřel na následky střelné rány na ostrově Oahu. Jednalo se zřejmě o sebevraždu,“ uvedl mluvčí Oddělení soudního lékařství v Honolulu.

Hudson Madsen žil na Havaji se svou manželkou Carlie, se kterou se oženil v říjnu 2019. Madsen předtím působil v americké armádě a zúčastnil se také mise v Afghánistánu. V Oahu, kde zemřel, působil v kasárnách Schofield, kde sídlí 25. pěší divize americké armády.

Hudson byl synem Michaela Madsena a herečky DeAnny Madsenové. Byl také kmotřencem režiséra Quentina Tarantina. Jeho žena Carlie před týdnem podstoupila operaci, při které ji lékaři odstranili nádor z prsu. Na sociálních sítích pak děkovala manželovi za podporu.

Upoutávka na film Kill BillVideo: Miramax

Michael Madsen má kromě Hudsona dalších šest dětí z předchozích vztahů. Zahrál si v několika filmech režírovaných Quentinem Tarantinem (Gauneři, Kill Bill) a objevil se také v bondovce Dnes neumírej.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám