Hlavní obsah

Střelba v Kalifornii má nejméně čtyři mrtvé

Alex Švamberk, Novinky, Alex Švamberk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Los Angeles
Aktualizováno

V kancelářském komplexu v Orange v Kalifornii byli ve středu večer místního času zastřeleni čtyři lidé. Mezi mrtvými je i jedno dítě, uvedla podle stanice CNN policie. Další člověk byl v kritickém stavu převezen do nemocnice. Střelec byl zadržen.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Střelba v Orange Video: AP

 
Článek

„Dnes kolem 17:30 dorazili policisté kvůli střelbě v oblasti ulice 202 West Lincoln,“ uvedla policistka Jennifer Amatová. Podle ní se do střelby zapojil zasahující policista.

Podezřelý byl převezen v kritickém stavu do nemocnice. Podle listu The New York Times není jasné, zda ho zasáhl policista, nebo si zranění způsobil sám. Střelná zbraň byla zajištěna.

Foto: Jae C. Hong, ČTK/AP

Místo střelby v Orange

V kritickém stavu je podle listu i postřelená žena.

Bližší podrobnosti k útoku policie nezveřejnila, kromě toho, že se střílelo ve dvou patrech a na nádvoří budovy. Neuvedla, kdo jsou oběti, ani kdo je podezřelý. „Mohu vám jen říci, že jsme neměli podobnou událost v Orange od roku 1997,“ dodal Amatová. ”Je to tragédie pro oběti, jejich rodiny, naší komunitu i naše policejní oddělení.“

Foto: Alex Gallardo, Reuters

Jennifer Amatová informuje o střelbě v Orange

V druhém patře kancelářské budovy obklopené obytnými domy sídlí realitka.

Emma Sotová, která žije v bytě nedaleko místa střelby, uvedla, že bylo vypáleno sedm až deset ran. Hned po výstřelech na místo dorazila policejní auta.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám