Hlavní obsah

Rodina zahynula při pádu auta z útesu do oceánu, další tři adoptované děti zmizely

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Policie v severní Kalifornii vyšetřuje zvláštní nehodu, při níž zahynulo pět členů rodiny a po třech adoptivních dětech jako by se země slehla. Jejich SUV se zřítilo z útesu do hloubky přes 30 metrů, napsala agentura DPA. Na místě zahynuli tři děti a jejich 38letá matka s otcem, jehož věk nebyl uveden.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Policii zalarmoval v pondělí telefonát na nouzovou linku, který oznámil nehodu na pacifické pobřežní dálnici asi 240 kilometrů od San Franciska. Policisté na místě zjistili, že se vůz zřítil z vyhlídky na skaliska v oceánu a zůstal ležet na střeše na pláži pod útesem. Na místě nalezli pět mrtvých – rodiče a tři děti ve věku 14 až 19 let.

Další tři adoptivní děti ve věku 12, 15 a 16 let ale nenašli ani na místě nehody, ani v jejich domě ve Woodlandu ve státě Washington a ani u příbuzných. Do pátrání byly nasazeny čluny, letadla i drony.

Příčinu nehody zatím policie nesdělila. Nebyla ale nalezena žádná brzdná dráha a k dispozici nejsou žádní svědci.

Rodinu podle agentury AP nedávno navštívili pracovníci služby na ochranu dětí. Policie však v domě nezjistila žádné zjevné známky potíží nebo násilí.

Rodina zjevně plánovala jen krátký výlet, protože doma zanechala domácí zvířata a osobní věci.

Reklama

Výběr článků

Načítám