Hlavní obsah

Přítelkyni z těla vyřízla plod

Právo, zr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

East St. Louis

Amerika je v šoku po otřesném případu, který nemá obdoby. Čtyřiadvacetiletá Tiffany Hallová zbila svou těhotnou přítelkyni do bezvědomí a zřejmě nůžkami jí vyřízla z těla sedmiměsíční plod. Oběť Jimella Tunstallová (24) vykrvácela.

Článek

Police objevila v sobotu její tři děti - Desmonda (7), Ivana (2) a Jinelu (1) rovněž mrtvé v domě ve městě East St. Louis ve státě Illinois, kde žily s matkou. "Nevylučujeme, že je rovněž zavraždila. Zda se tak stalo, to budeme vědět až po pitvách," potvrdil kapitán Craig Kohler ze státní policie, který při tiskové konferenci zápasil se slzami.

"Když máte co do činění s mrtvými dětmi, je to vždy zdrcující. Všichni vyšetřovatelé neúnavně pracovali v naději, že je nalezneme živé." Všechny tři děti svědci viděli naposledy minulé pondělí ve společnosti Tiffany Hallové, rodinné přítelkyně, která je občas hlídala. "Tiffany Hallová byla obviněna z vraždy nenarozeného dítěte," sdělili okresní prokurátor Robert Haida s tím, že pokud se prokáže, že zavinila smrt dalších tří dětí, úřad veřejného žalobce obvinění rozšíří.

Policie vychází z toho, že Jimella Tunstallová musela zemřít, protože její přítelkyně chtěla předstírat těhotenství. Po vraždě si odnesla plod domů a zavolala polici: "Ležím v porodních bolestech." Ještě před tím zatelefonovala svému příteli, který jako námořník odjel na několik měsíců na moře, že není otcem jejího dítěte. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám