Hlavní obsah

Muž zabil na předměstí Filadelfie tři lidi, policie ho zatkla

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ozbrojený muž v sobotu zabil na předměstí amerického města Filadelfie tři lidi. Policie jej dopadla po několikahodinovém zátahu v hlavním městě státu New Jersey Trentonu, informovala agentura AP s odvoláním na policii.

Foto: Profimedia.cz

Filadelfská policie zasahuje při sobotní střelbě

Článek

Pravděpodobného pachatele předtím úřady identifikovaly jako 26letého muže. Podle nich zastřelil ve městě Falls Township ve východní Pensylvánii svou nevlastní matku, dospívající sestru a matku svých dětí. Motiv útoku zatím vyšetřovatelé nesdělili.

Policejní ředitel v Trentonu Steve Wilson uvedl, že muž byl nalezen poblíž domu, o němž se policisté do té doby domnívali, že se v něm zabarikádoval. Podle Wilsona muž zřejmě unikl z domu ještě předtím, než ho strážci zákona obklíčili. Následně byl vzat do vazby.

Podle policie byl podezřelý muž bezdomovcem, který se dříve dostával do menších konfliktů se zákonem. Nikoliv však takových, které by naznačovaly jeho nynější počínání.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám