Hlavní obsah

Matka v USA udusila svého syna a tělo zahrabala na hřišti

Novinky, CNN,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Albuquerque
Aktualizováno

Ve městě Albuquerque v americkém státě Nové Mexiko zabila 23letá Tiffany Toribiová svého tříletého syna Tye a zahrabala ho na hřišti. Tam bylo před týdnem objeveno. Matka byla zadržena ve čtvrtek. Policie poté oznámila, že se Toribiová k vraždě syna přiznala, nechtěla aby vyrůstal bez péče. V cele se pak pokusila ukončit i svůj život.

Článek

"Dala mu ruku přes ústa a nos a dusila ho,“ uvedl velitel policie Ray Schulz. "Potom jí došlo, co udělala. Poskytla synovi umělé dýchání z úst do úst, přivedla ho zpátky k životu.“

Happyend však nepřišel. "Pak se rozhodla pokračovat v původním plánu činu, který začala páchat.“

Happyend však nepřišel. "Pak se rozhodla pokračovat v původním plánu činu, který začala páchat.“

Žena pak chlapce zahrabala na hřišti do mělkého hrobu. Vyhrabala díru pod gymnastickým nářadím, kam tělo pohřbila. Minulý pátek bylo jeho tělo na hřišti nalezeno.

Po objevení těla chtěla policie s matkou oběti mluvit, ale v žádném z domů, kde se dříve objevovala, ji nemohli najít. Zastihli ji až ve čtvrtek. 

Po několika hodinách ji policie odvedla v poutech. Byla obviněna z vraždy. Když se jí policisté zeptali, proč svého syna zabila, řekla jim, že "ho nechtěla nechat vyrůstat bez toho, aby se o něj někdo staral, jako vyrůstala ona sama, protože o ni se nestaral nikdo“. Podle sousedů neprojevovala k dítěti cit a nestarala se o něj.

Ve vězení se Toribiová s pokusila spáchat sebevraždu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám