Hlavní obsah

Ležícího muže v USA trhalo pět pitbullů, zachránila ho nebojácná hospodská

– Miami

Bezpečnostní kamery před restaurací v Miami na Floridě zachytily útok pěti pitbulteriérů na třiašedesátiletého chodce. Útočící psi bezmocného může strhli na zem a před zraky kolemjdoucích ho trhali. Nebýt ženy, která přispěchala na pomoc, muž by zřejmě nepřežil. Záběry pořízené 5. listopadu zveřejnila agentura AP.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Bezpečnostní kamera natočila, jak pitbullové zaútočili na muže v MiamiVideo: Caters News / Rene G Melendez , AP

 
Článek

Napadený muž skončil v nemocnici, měl by se zotavit. Život mu patrně zachránila jedenapadesátiletá majitelka přilehlé restaurace, která přispěchala na pomoc, popadla dřevěnou tyč a mlátila s ní útočící psy přes hlavy, dokud se nedali na útěk.

„Psi patří majiteli obchodu poblíž mé restaurace. Zapomněl zavřít branku, utekli a na muže zaútočili,” popsala incident agentuře AP hrdinka okamžitku René Melednézová.

„Kousali ho dvě minuty, podařilo se mi ale popadnout dřevěnou tyč a dát se s nimi do zápasu. Toho, že by napadli mě, jsem se neobávala. Bylo jich pět na bezbranného člověka a já věděla, že pokud nezasáhnu, zabijí ho,“ vysvětlila Melednézová.

Reklama

Výběr článků

Načítám