Hlavní obsah

Jacksonův otec žádá měsíční platby ze synovy pozůstalosti

Novinky, rei

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Los Angeles

Otec zesnulého krále popu Michaela Jacksona žádá u soudu měsíční platby ze zpěvákovy pozůstalosti. Jeho syn mu prý před smrtí vyplácel měsíčně 20 000 dolarů (zhruba 350 000 korun) a on teď od sociálního úřadu dostává jen necelou desetinu.

Foto: PHIL McCARTEN, Reuters

Otec Michaela Jacksona Joe

Článek

Jednaosmdesátiletý Joe Jackson se s 1700 dolarů (asi 30 000 korun) s ohledem na to, že jeho syn od své smrti koncem června vydělal odhadem 100 miliónů dolarů, smířit nehodlá a obrátil se proto na soud v Los Angeles. Podle serveru BBC se ale první slyšení uskuteční až počátkem příštího roku.

Michael Jackson majetek odkázal své matce a dětem a otce v závěti vynechal. Měsíční platby pro Katherine Jacksonovou a zpěvákovu dceru a dva syny soud potvrdil minulý měsíc. Nyní toto rozhodnutí může být na základě podání Joea Jacksona zvráceno.

Jackson senior soudu v Los Angeles doložil, že nemá žádný trvalý příjem a po celé roky závisel na penězích, které přes svou ženu dostával od syna. Navíc je podle jeho právníků diabetik a před deseti lety ho postihla mrtvice. V současnosti pobírá jen sociální dávky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám