Hlavní obsah

Herec Jeremy Renner je v kritickém stavu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Washington

Americký herec Jeremy Renner (51) se v neděli vážně zranil při odklízení sněhu pluhem nedaleko nevadského města Reno, kde bydlí. Mluvčí herce označil jeho stav za kritický, ale stabilní.

Upoutávka k seriálu HawkeyeVideo: Marvel Studios

 
Článek

„Mohu potvrdit, že Jeremy je v kritickém, ale stabilizovaném stavu s poraněními, která utrpěl po nehodě způsobené počasím při odklízení sněhu,“ uvedl v neděli pro Hollywood Reporter Rennerův mluvčí.

Podle serveru Deadline musel být Renner do nemocnice přepraven letecky.

Jak přesně došlo k nehodě a následnému zranění herce, není zatím známo. Ví se pouze to, že Renner byl v době odklízení sněhu sám. Okolnosti incidentu vyšetřuje místní policie.

Rennerův dům se nachází v odlehlé oblasti města u lyžařského střediska Mount Rose Ski Tahoe, kde pravidelně hustě sněží. Na Nový rok navíc oblast zasáhla zimní bouře, po které zůstalo bez elektřiny na 35 tisíc domácností.

Bývá zvykem, že v zimních měsících sníh zcela zasype auta a dosahuje až na úroveň oken domů. Sám herec je fanouškem těžké techniky a vlastní několik pluhů.

Jedenapadesátiletý herec byl dvakrát nominován na cenu Oscara za své výkony ve filmech Smrt čeká všude (2008) a Město (2010). Nejvíce ho ale proslavila role Hawkeye z dílny amerického studia Marvel.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám