Hlavní obsah

Fenka našla lidskou nohu, majitel radši končetinu zakopal na dvorku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nisqually Reservation

V americkém státě Washington pátrali od neděle po těle oběti, jejíž nohu v úterý objevila černá fena Liberty a donesla ji svému 93letému majiteli Billu Flowersovi. Ten pohřbil končetinu na svém pozemku a až na naléhání své dcery o čtyři dny později zavolal policii, uvedla Komo-TV.

Článek

„Prozkoumal jsem ji,“ řekl Flowers. „Zvedl jsem ji a podíval se na prsty. Žádná část nohy nebo chodidla nebyla poškozena – od kolene dolů nebyla vůbec poškozena,“ dodal Flowers, podle kterého byla noha šedivá a byla oddělena asi 10 centimetrů pod zadkem.

Nohu zakopal na dvorku. Policii zavolal až v sobotu na naléhání své dcery Cheryl. „Když jsem přijela domů a on mi to pověděl, řekla jsem mu: 'Tati, musíme zavolat policii’,“ popsala.

Flowers přiznal, že policii zprvu nevolal, protože se bál, že by mohl být obviněn z vraždy: „Bál jsem se zavolat. Mám 93 let. Nechci jít do lapáku.“

Našli zbytek těla

Detektivové při pátrání využili i fenku Liberty, která nohu objevila. Dali jí na obojek GPS snímač a doufali, že je dovede k dalším částem těla. Ty ale nakonec objevili psi záchranářů. V lesích u staré rybárny v Nisqually Tribe našli pánev, hrudní koš i lebku.

Koroner z okresu Thurston Gary Warnock řekl, že ostatky prozkoumá patolog, aby zjistil, zda jde o muže, či ženu. Vyšetřovat se také bude, jak a čím bylo tělo rozděleno. Policejní poručík Ray Brady spekuluje, že tělo mohlo roztrhat divoké zvíře.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám