Hlavní obsah

Dramatická záchrana dítěte. Kojence v New Yorku přejel opilý řidič

Novinky, mso

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Washington

Dramatickou záchrannou operaci zachytila kamera jednoho z policistů v New Yorku. Opilý řidič tam srazil ženu a její osmiměsíční holčičku a následně s nimi na kapotě prorazil výkladní skříň obchodu. Dítě zůstalo po nárazu uvězněno pod autem. Strážci zákona v kooperaci s přihlížejícími museli vozidlo nadzvednout a kojence vysvobodit, uvedla agentura AP.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Dramatická záchrana dítěte v New Yorku, které přejel opilý řidičVideo: YONKERS POLICE DEPARTMENT, AP

 
Článek

„Naštěstí dva naši zkušení policisté Rocco Fusco a Paul Samoyedny zrovna snídali ve vedlejší restauraci. Díky jejich pohotovému zákroku a stejně tak pomoci přihlížejících se podařilo dítě vysvobodit a matce poskytnout první pomoc,“ uvedl vrchní komisař John Mueller.

Řidič špatně zabrzdil dodávku, auto se rozjelo a srazilo ho

Krimi

Podle zdravotníků utrpělo dítě frakturu lebky a popáleniny na zádech a noze. Šestatřicetiletá matka vyvázla se zlomenou nohou.

Třiačtyřicetiletý řidič v autě cestoval se spolucestující. Ani jeden z nich nebyl poraněn. Řidič byl policií obviněn z řízení pod vlivem alkoholu, obecného ohrožení a řízení bez řidičského oprávnění.

Reklama

Výběr článků

Načítám