Hlavní obsah

Dospělá Američanka se na sítích vydávala za 14letou dívku a zneužívala nezletilé chlapce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Policie ve floridské Tampě zatkla 23letou Američanku, která se na sociálních sítích vydávala za 14letou, čehož údajně využívala ke zneužívání nezletilých teenagerů. Měla je lákat mimo jiné tím, že jim posílala videa se sexuálním obsahem.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Kriminalisté mladou ženu obvinili minulý týden z držení pornografie a jejího šíření mezi děti a ze sexuálního zneužívání nezletilých chlapců tím, že s nimi po navázání kontaktu údajně praktikovala sex. Vyšetřovatelům se zatím přihlásilo pět obětí ve věku 12 až 15 let, potvrdila podle listu Tampa Bay Times mluvčí státního zastupitelství.

V zoufalém pokusu o podvod se Zingerová snažila policistům namluvit, že má nevlastní sestru se stejným jménem. To jí ale vyšetřovatelé neuvěřili.

Jeden z případů vedl k tomu, že podezřelá Alyssa Ann Zingerová byla zatčena poprvé už loni v listopadu. Měla předtím údajně sexuální vztah s dvanáctiletým chlapcem, kterého prý mezi květnem a zářím 2023 více než třicetkrát zneužila. Hoch se až do konce domníval, že Zingerové je opravdu jen 14 let.

Justice po prvním zatčení Zingerovou propustila na kauci ve výši 52 500 dolarů (1,2 mil. Kč). Mezitím se ale objevily čtyři další údajné oběti a podezřelé ženě hrozí, že skončí na delší dobu ve vyšetřovací vazbě.

Šéf místní policie Lee Bercaw označil za znepokojující, když vidí, jak dospělá „zneužívá a vykořisťuje dítě“. „Vyzýváme každého, kdo se mohl stát obětí Zingerové, aby se přihlásil,“ uvedl Bercaw s tím, že policie zajistí, aby „predátor, jako je Zingerová, už nikomu jinému nezpůsobil další újmu“.

„Předpokládáme, že existují další oběti,“ dodal policejní šéf. Pokud by Zingerová byla za zmíněné činy odsouzena, bylo by její jméno zaneseno do státního registru sexuálních delikventů. Na příslušné webové stránce by byla k vidění také její fotografie, adresa a samozřejmě přesná klasifikace jejího provinění.

Žena dostala výpověď z bytu kvůli hlučnému sexu. Jsem hluchoněmá, bránila se u soudu

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám