Hlavní obsah

Berlusconi si v Brazílii údajně objednal soukromý tanec u tyče

Italský premiér Silvio Berlusconi si měl během své oficiální návštěvy Brazílie objednat do soukromého pokoje skupinu tanečnic, které předváděly tanec u tyče. Jeho kancelář uvedla, že se předseda vlády skutečně zúčastnil tanečního představení, ale že šlo o typický brazilský folklór. Informaci přinesl britský Telegraph.

Foto: Stoyan Nenov , Reuters

Italský premiér Silvio Berlusconi

Článek

Jedna z tanečnic později uvedla, že soukromá show obsahovala i erotický tanec u tyče. Berlusconi měl také dívkám slíbit zaměstnání na jednom z svých televizních kanálů. Každá z nich si tancem měla vydělat 900 liber (asi 27 tisíc korun)

Italský ministerský předseda pobýval v Brazílii dva dny, setkal se s prezidentem Luizem Inaciem da Silvou a dívky si měl nechat pozvat v pondělí. Mezi tanečnicemi byla i osmadvacetiletá Alexandra Valenca, jejíž webová stránka se hemží lechtivými fotografiemi včetně tanečků u tyče.

Jak Valenca pro místní tisk uvedla, u Berlusconiho v prezidentském apartmá v hotelu Tivoli tančila zhruba 12 minut a pak odešla. Ostatní dívky však zůstaly, na soukromou show nechal premiér vybavit pokoj vybranými lahůdkami, láhvemi vína či italského sýra. Berlusconi byl dobře naladěn a holedbal se, že se dožije 120 let.

„V pondělí 28. července se premiér spolu se členy svého štábu a ochranky zúčastnil na základě pozvání od obchodníka (da Silvy) jedné z recepcí konaných během své návštěvy v Brazílii. Bylo uspořádáno jedno folklórní představení, za účasti některých brazilských umělců,“ stojí v prohlášení premiérské kanceláře. Dále se uvádí, že dívky, které měly údajně pro Berlusconiho tančit, se patrně chtějí jen zviditelnit.

Reklama

Výběr článků

Načítám