Hlavní obsah

Auto vláčelo ženu po parkovišti, nechtěla zlodějům nechat kabelku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tampa

Policie na Floridě zatkla dvojici mužů, kteří v Tampě na parkovišti před supermarketem okradli 42letou ženu. Twalla Killinsová ale zlodějům v autě svoji kabelku nechtěla nechat a držela ji, i když ji vůz vláčel dvanáct metrů.

BEZ KOMENTÁŘE: Zloděj se vyklonil z auta a chtěl ukrást kabelku

 
Článek

Video z incidentu publikované na internetu ukazuje, jak ženu vůz smýká po parkovišti, jelikož se stále drží kabelky, kterou jí vzal jeden z mužů v Hondě Accord. Událost se stala v pátek.

Killinsová nakonec kabelku pustila. „Nechtěla jsem je jen tak nechat. Zároveň mi ale bůh říkal: pusť je. A to jsem udělala, protože kdybych to neudělala, ta zadní pneumatika by mi přejela hlavu,“ popsala napadená, které na obličeji, rukou i nohou zůstaly šrámy.

BEZ KOMENTÁŘE: Auto ženu táhlo několik metrů

Zloději s kabelkou ale daleko neujeli. Jejich auto pronásledoval 51letý řidič kamiónu Steve Reed tak dlouho, dokud nezaznamenal registrační značku vozidla. Vůz pak zahlédla policejní hlídka a dvojice zlodějů s ním při následné honičce nabourala do plotu.

Reklama

Výběr článků

Načítám