Hlavní obsah

Američanka upekla svou měsíční dceru. Troubu si prý spletla s kolébkou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Šestadvacetiletá Američanka Mariah Thomasová z Missouri měla upéct svou měsíční dceru poté, co ji „omylem uložila ke spánku do trouby místo do kolébky“, uvedl místní státní zástupce, který má případ na starosti. Jak k takovému omylu mohlo dojít, však neupřesnil. Podle britského serveru Daily Mail, který mluvil s přítelkyní ženy, měla Thomasová trpět duševními potížemi.

Foto: Envato elements

Ilustrační foto

Článek

K domu Thomasové v Kansas City na západě státu Missouri vyjeli policisté na základě hlášení o nedýchajícím miminku. Na místě už mohli pouze konstatovat smrt teprve měsíčního kojence, který podle hlášení policistů jevil známky vážných popálenin.

Podle vyjádření státního zástupce Jeana Peterse Bakera, jenž má případ na starosti, svědkové na místě činu uvedli, že matka „ukládala dítě ke spánku a místo do kolébky jej omylem umístila do trouby“. Jak k něčemu takovému mohlo dojít omylem, už však neupřesnil.

Podle britského serveru Daily Mail, který hovořil s matčinou kamarádkou, mohly hrát roli v tragédii duševní potíže, jimiž Thomsonová měla trpět. „Co vím, tak Mariah měla duševní potíže a nebyla schopná uvažovat jako dospělý, měla myšlení dítěte,“ uvedla s tím, že naposledy s Thomasovou hovořila v pondělí.

Matku státní zástupce obvinil ze zanedbání péče o dítě, jež vedlo k jeho smrti. Za to může podle zákonů státu Missouri v případě viny obdržet trest 10 až 30 let vězení.

Mladý Somálec si u německého soudu vyslechl verdikt a spolkl žiletku

Evropa

Reklama

Výběr článků

Načítám