Hlavní obsah

Američanka ukradla policejní vůz a pak s ním sebe a dva další lidi zabila

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Třiatřicetiletá Kendra Booneová ukradla v americkém státě Florida strážníkovi přímo před nosem policejní auto a při následně honičce způsobila nehodu, při níž zemřela ona a další dva lidé. Informuje o tom americká regionální televize Fox 35 Orlando, podle které byla další osoba při nehodě zraněna.

Američanka ukradla policistům před nosem jejich vůz a nabourala, zabila tři lidi včetně sebeVideo: AP

 
Článek

Podle úřadu šerifa v okrese Marion byla policie nejprve přivolána kvůli hlášení o podezřelém incidentu u města Ocala. Někdo dispečerům sdělil, že se „nějaká žena“ snaží ukrást auto starší paní. Pracovnice restaurace China King podle televize Fox 35 Orlando uvedla, že byla svědkem toho, jak se žena pokoušela vloupat i do dalších aut.

Na místo po chvíli dorazil strážník, který podle záběrů z jeho tělové kamery vystoupil z auta a ženě řekl, aby za ním šla dozadu za vozidlo. Booneová neuposlechla a nastoupila do policejního vozu.

„Ne,“ stačil pouze říci policista, když si žena sedla za volant a vůz mu ukradla přímo před očima. Strážníkovi se ještě podařilo otevřít dveře od auta a na pachatelku několikrát zařvat, aby zastavila. Ta ale auto otočila a ve vysoké rychlosti odjela směrem k dálnici 40. „Vzala mi auto a odjela,“ nahlásil překvapený policista dispečinku.

Americká policie nalezla zabetonované ostatky dítěte. Po dvou dalších pátrá

Amerika

„Viděli jste, jak rychle se to stalo,“ okomentoval incident šerif okresu Marion Billy Woods, podle něhož se krádež mohla stát „komukoli“. Když se na stanici policisté dozvěděli, že došlo ke krádeži vozidla, zavládla tam podle Woodse „panika“.

„Panika, protože víme, co je ve vozidle. Je tam dlouhá útočná puška. V tu chvíli byla (Booneoyá) hrozbou pro lidi,“ uvedl.

Úřad šerifa dále uvedl, že se Booneová po dálnici řítila v rychlosti vyšší než 160 kilometrů za hodinu, a nakonec narazila do pick-upu, v důsledku čehož zemřela Booneoyá a dva lidé ve vozidle. Třetí osoba, která byla v pick-upu, byla převezena do nemocnice. Její zdravotní stav není znám.

Třináctiletý Američan zastřelil muže, který nohou blokoval uličku v autobuse

Amerika

Reklama

Výběr článků

Načítám