Hlavní obsah

Tesco nabídne příležitost stovkám brigádníků po celé ČR

Novinky, kil

Obchodní řetězec Tesco plánuje pro období letních dovolených a prázdnin přijmout několik stovek brigádních pracovníků pro většinu supermarketů a hypermarketů po celé republice. O konkrétní nabídce se mohou zájemci informovat přímo v jednotlivých obchodech.

Foto: Profimedia.cz

Tesco plánuje přijmout brigádníky do většiny svých supermarketů a hypermarketů.

Článek

Společnost nabízí možnost brigád v průběhu celého roku. V době nadcházejících letních měsíců, podobně jako v době Velikonoc nebo Vánoc, však zpravidla přijímá brigádníků více. „Během letních měsíců chceme samozřejmě vyjít vstříc potřebám našich kolegů tak, aby si mohli užít zasloužené volno se svými nejbližšími. Na druhé straně ale musíme stále myslet na zákazníky a nabízet jim vysokou úroveň nakupování, na kterou jsou zvyklí kdykoli během roku,“ říká Zuzana Novotná, personální manažerka ve společnosti Tesco.

Rozhodující je ochota pracovat

Brigádní pracovníci v obchodech Tesco nejčastěji vykonávají práci jako doplňovači zboží, pokladní nebo obsluhující za pulty lahůdek. „Naším požadavkem při výběru vhodného kandidáta je především ochota pracovat, a to i při odpoledních a nočních směnách, ale také o víkendu a svátcích,“ upřesňuje další podmínky pro případné zájemce Zuzana Novotná.

Zájemci se mohou hlásit na prodejnách

Tesco plánuje přijmout brigádníky do většiny svých supermarketů a hypermarketů. O konkrétních nabídkách se mohou zájemci dozvědět přímo na jednotlivých prodejnách Tesco, webových stránkách www.tescocr.cz v sekci Kariéra. „Brigádníkům pak doporučujeme hlásit se co nejdříve, a to vždy na konkrétní provozovně,“ uzavírá Zuzana Novotná.

Oslaví 20 let podnikání v Česku

Tesco patří v tuzemsku mezi největší soukromé zaměstnavatele, dlouhodobě zaměstnává téměř 14 tisíc lidí. Příští rok společnost oslaví 20 let svého podnikání v České republice.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám