Hlavní obsah

Středočeští zaměstnavatelé nabídnou zájemcům práci

Novinky, kil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Celkem 22 vystavovatelů ze Středočeského kraje a široká nabídka volných pracovních míst ve strojírenství, gastronomii, sociálních službách, logistice, autodopravě nebo třeba administrativě. To vše je připraveno pro návštěvníky Burzy práce v Čelákovicích, kterou spolupořádají Úřad práce ČR, Krajská hospodářská komora Střední Čechy a Krajský úřad Středočeského kraje ve středu 17. 6. 2015 od 9.00 do 17.00 hodin.

Foto: Profimedia.cz

Návštěvníci získají přehled, o jaké profese mají zaměstnavatelé především zájem.

Článek

Do čelákovického kulturního domu v Sadech 17. listopadu se sjedou zaměstnavatelé z celého regionu. Poptávka bude zejména po technických profesích. Firmy budou hledat například pracovníky ve strojírenství a ve službách, řidiče autobusů, pečovatelky, zdravotnický personál, skladníky, prodavače potravin nebo pokladní.

Přijímací pohovor na místě

Návštěvníci získají mimo jiné přehled o tom, co v dnešní době zaměstnavatelé v tomto regionu potřebují a o jaké profese mají především zájem. Navíc budou moci přímo na místě, bez zbytečného stresu, absolvovat přijímací pohovor.

„Pro tyto případy doporučujeme všem, kteří mají opravdu vážný zájem najít práci, aby si s sebou vzali občanský průkaz a také životopis, eventuálně další doklady o dosaženém vzdělání či předchozí praxi,“ upozorňuje ředitelka Kontaktního pracoviště ÚP ČR pro Prahu – Východ Jaroslava Martínková.

Zájemcům poradí

Součástí akce bude i poradenství, které návštěvníkům poskytnou zástupci Úřadu práce ČR. Zájemci se mimo jiné dozví, jak správně napsat životopis, jaké šance mají na trhu práce v rámci své současné kvalifikace a praxe nebo jak jim může ÚP ČR pomoci prostřednictvím aktivní politiky zaměstnanosti. Na burze se budou prezentovat i střední školy z regionu. Na své si tak přijdou také žáci základních škol a jejich rodiče. Vstup pro návštěvníky je zdarma.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám