Hlavní obsah

Škola života pro všechny generace

Právo, kil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Cyklem víkendových seminářů v Pardubicích, Hradci Králové a Berouně zahajuje v únoru a březnu svoji činnost projekt „Institut školy života“. Volně navazující semináře s názvem Jsem – dělám – mám jsou určeny příslušníkům všech generací.

Foto: Profimedia.cz

Cyklus seminářů je určen všem, kteří potřebují podpořit na cestě k jejich vlastnímu cíli.

Článek

Abychom si mohli užívat po všech stránkách zdravého života, je nutné na sobě pracovat, vzdělávat se a učit se, tvrdí autorky projektu Jarmila Jeřábková a Soňa Stonjeková.

Kurzy nejen pro manažery

Obě mají bohaté zkušenosti s metodami rozvoje osobnosti, s koučováním, a jejich cílem je oslovit co nejvíce lidí, kteří chtějí ve svém životě změnu a jsou ochotni pro to něco udělat.

Cílovou skupinou nejsou jen podnikatelé a manažeři, ale také ti, kdo se ocitli na nějaké životní křižovatce, která s podnikáním nemusí vůbec souviset – například matky na mateřské dovolené nebo lidé, které opustil jejich životní partner.

Podpora na cestě k vlastnímu cíli

„Cyklus seminářů Jsem – dělám – mám je určen všem, kteří potřebují podpořit na cestě k jejich vlastnímu cíli. Jde vlastně o skupinové koučování, jehož součástí je seznámení s technikami, které účastníkům umožní na sobě soustavně a efektivně pracovat,“ říká Jarmila Jeřábková, jedna z autorek projektu, a upřesňuje:

„Za pomoci různých terapeutických cvičení, která vycházejí ze zkušeností s rozvojem osobnosti, z koučinku a z různých dalších metod, jako je například Silvova metoda, reiki, EFT a další, chceme pomoci lidem vybudovat si vlastní cestu k cíli.“

Ze seminářů vzniknou učebnice

Semináře na sebe budou volně navazovat a z každého vznikne jakási učebnice, takže ti, kteří se konkrétního semináře nezúčastní, budou mít možnost seznámit se s problematikou samostatně.

Další cyklus seminářů, který bude tematicky vycházet z konkrétních potřeb účastníků jarních seminářů, plánuje Institut školy života na podzim 2012.

Více o Institutu školy života a jeho autorkách se dozvíte na www.institutskolyzivota.com.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám