Hlavní obsah

Na trhu práce vám může pomoci finanční partner

– Praha
Kariéra, Jan Matějka

Každý z nás má svůj profesní sen, ne každý však má dostatek možností k jeho reálnému dosažení. Vzhledem k aktuálnímu stavu trhu práce se může realita od vysněného povolání a kariérní úrovně velice lišit. Alternativou může být samostatně výdělečná činnost. V případě poskytnutí know-how a finančního zázemí silného partnera můžeme naší vysněné kariéře vyjít vstříc.

Článek

Jedním z takových společností na trhu je síť maloobchodních prodejen Žabka, a.s. Bez podnikatelského rizika se může v podstatě každý pokusit vytvořit vlastní fungující podnik – maloobchod, kde se bude realizovat nejen jako „zaměstnanec“ a člen celorepublikového týmu, ale i jako manažer svého vlastního týmu a provozu.

To vše bez rizika, vstupního kapitálu, a navíc se zajištěným know-how. Kvalita projektu  stále získává na popularitě a dle slov HR Specialistky Šárky Codlové se těší stále větší oblibě zájemců:  „V loňském roce jsme umožnili otevřít  vlastní prodejnu 30 manažerům a letos jich přibude dokonce 70. V dnešní době kandidáti oceňují možnost stát na vlastních nohou a podnikat „v malém“, ale zároveň cítit jistotu silného zázemí.“

Největší zátěží, nejen časovou, ale i finanční pro start a dlouhodobé fungování nového projektu je jeho  uvedení na trh, a s tím spojená propagace. I v tomto ohledu je o frančízanty královsky postaráno.

„Veškerý marketing v Žabce je řízen centrálně. Jeho činnost začíná jednotným vzhledem našich prodejen, designem vnitřního vybavení a celkového uspořádání provozoven. Nedílnou součástí marketingové komunikace jsou akční letáky, webové stránky, tištěná komunikace a outdoorová reklama,“ říká Milan Baka, marketingový koordinátor. 

Reklama

Související články

Odbory Teska vyhlásily stávkovou pohotovost

Odboráři společnosti Tesco Stores ČR, která patří mezi největší obchodní řetězce v zemi, vyhlásili stávkovou pohotovost. Nelíbí se jim, že v prodejnách Tesco...

Výběr článků

Načítám