Hlavní obsah

Internetová novinka k jednoduchému vyhledávání netradičních vzdělávacích akcí

Novinky, kil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Letos v únoru byl na internetu spuštěn projekt Svět rozvoje, jehož cílem je informovat o zajímavých přednáškách a kurzech v celé ČR.

Foto: Profimedia.cz

Svůj kurz mohou na webu propagovat nejen profesionální firmy, ale i zapálení nadšenci.

Článek

Svůj kurz mohou na webu propagovat nejen profesionální firmy, ale i zapálení nadšenci, kteří se lektorstvím přímo neživí, umí však něco zajímavého a chtějí své dovednosti předat ostatním. Portál zároveň podporuje neformální setkávaní „offline“ s lidmi, kteří mají podobné zájmy a koníčky.

Zprostředkovat dovednosti druhých

„Kromě lektorů vzdělávacích firem jsem v životě potkal hodně skvělých lidí, kteří nikdy neučili, ovšem uměli nějakou zajímavou dovednost, jež by určitě zajímala i mnoho jiných lidí. Když jsem je oslovil, zda by chtěli něco ze svých expertních dovedností předat ostatním, tak se nebránili. Nápad se jim líbil, ale mnohdy neměli čas na propagaci či shánění účastníků svého kurzu,“ vysvětluje Luboš Kulhánek, jeden ze zakladatelů projektu.

„Vytvořili jsme proto portál, kde umožnujeme podělit se o tyto dovednosti s ostatními a to velmi jednoduše. Vytvoříte si online profil, vymyslíte zajímavý název a popis kurzu, k tomu přidáte termín, čas a místo. My dodáme rozvoje chtivé účastníky a akce se může konat,“ dodává Kulhánek.“

Objektivní systém hodnocení

Co je na projektu velmi zajímavé a oceňované, je novinka v podobě objektivního systému hodnocení akcí návštěvníky. Online recenze jsou tak konečně dostupné i u vzdělávání.

Kurz navíc může vypsat i ten, kdo si není úplně jistý lákavostí tématu. Může si totiž nezávazně otestovat zájem o kurz tak, že jej vloží na internet na zkoušku a se samotnou organizací vyčká, až bude mít dostatek zájemců.

Několik tipů na zajímavé kurzy

Jaké další akce na portálu najdete? Zajímavým a praktickým kurzem je Trénink na přijímací pohovor v češtině či v angličtině a seminář Interiérová dekorace.

Plánujete-li dovolenou, jistě oceníte kurzy vedené zapálenými cestovateli, kteří se s vámi rádi podělí o zkušenosti jak si zorganizovat dovolenou v Thajsku na vlastní pěst či jak levně cestovat s německými cestovkami.

Pokud máte rádi kuchařské a kulinářské umění, najdete zde pestrou nabídku kurzů vaření nebo specialit jako je například kurz Domácí příprava kávy vedený účastnicí mistroství světa v přípravě kávy.

S přípravou a administrací kurzu na portálu pomohou zdarma jeho zakladatelé na webové adrese: www.svetrozvoje.cz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám