Hlavní obsah

Zpěvák Vojtěch Dyk jede na sever Čech se swingovým repertoárem

Novinky, Hana Štrymplová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pondělí 6. října nabídne Vojtěch Dyk s big bandem B-Side Band leadera Josefa Buchty svůj excelentní swing ve Zlatopramen Areně v Ústí nad Labem.

Foto: pořadatelé

plakát k akci

Článek

Brněnský bigband tak předvede show plnou světoznámých hitů v netradičních a překvapivých aranžích, ale také původní tvorbu, jejímiž autory jsou ostravský skladatel Boris Urbánek nebo známý hudebník Ondřej Brousek.

B Side Band založil na jaře roku 2006 trumpetista a band leader Josef Buchta. Je sestaven z 18 špičkových instrumentalistů a během svého postupného vzestupu si vytvořil silnou tradici a pevnou základnu příznivců.

Repertoár kapely je podřízen především snaze vytvořit moderní a barevný bigbandový zvuk, vtáhnout posluchače do děje energií a efektními aranžmá. V současné době je jedním z nejvyhledávanějších hudebních těles svého žánru a začíná rozšiřovat svoje pole působnosti na zahraniční podia.

V ústecké Zlatopramen Aréně tak mají návštěvníci zažít kvalitní show, ve které zazní známé písničky ve swingových aranžích a zajisté hudba bude proložena Vojtovým humorným vyprávěním.

Koncert začíná v 19.30 hodin.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám