Hlavní obsah

Zpěvák Martin Šafařík navštívil uničovský stacionář Jasněnka. Dárky můžete dětem přispět i vy

Novinky, Milan Papežík

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Martin Šafařík vystoupí 18. prosince v uničovské Koncertní síni a předvede zbrusu novou vánoční show. V rámci tohoto koncertu uspořádá sbírku drobných vánočních darů pro tamní stacionář Jasněnka. Zapojit se může každý.

Foto: Milan Papežík - M.P. Production

Martin Šafařík si v Jasněnce s dětmi zazpíval

Článek

Začíná Advent - a to je ten pravý čas k plnění přání. Ta svá mají i děti a dospělí ze stacionáře Jasněnka v Uničově. A s radostí pár svých přání společně prozradili zpěvákovi Martinu Šafaříkovi, který nedávno stacionář navštívil a přišel osobně všechny pozvat na svůj uničovský vánoční koncert. Uskuteční se v úterý 18. prosince od 18:30 hodin v Koncertní síni.

Mimo skvělého skoro dvouhodinového hudebního zážitku si mohou diváci odnést také dobrý pocit, že pomohli zpříjemnit dětem a klientům stacionáře vánoční svátky. Ti společně s Martinem napsali Ježíškovi a přáli si například různé knihy, kalendáře s fotkami, antistresové hry, klobouk, CD Pat a Mat, knihu NHL, pouzdra, gumičky na pletení, osmisměrky, společenské hry, puzzle, psací potřeby a různé jiné drobné hračky.

Martin zažil také emotivní zážitek, kdy mladý hoch do svého přání Ježíškovi napsal, že žádné hmotné dary nepotřebuje a přeje si, aby byli všichni zdraví a šťastní.

Kousek štěstí a úsměv na rtech můžete vykouzlit uživatelům Jasněnky i vy. V Koncertní síni bude stát velký vánoční strom, pod který mohou návštěvníci během koncertu umístit své malé dary pro Jasněnku. Ke konci koncertu pak budeme moct sledovat ten pravý nefalšovaný pocit radosti přítomných osob, kterým budou dary věnovány.

Klienty a uživateli služeb Jasněnky jsou osoby ve věku od 3 do 64 let se zdravotním postižením, osoby, u kterých bylo diagnostikováno mentální postižení, kombinované vady nebo autismus.

Vstupenky jsou v prodeji v síti Ticketlive a v uničovském Městském informačním centru za 170 Kč. Případné zbylé vstupenky budou pak k dispozici na místě za 200 Kč. Do vyprodání jich však zbývá už opravdu málo.

Další informace ke sbírce se dozvíte v nejbližších dnech ve videu na oficiálním facebookovém profilu Martina Šafaříka: https://www.facebook.com/martinsafarikmusic/

Reklama

Výběr článků

Načítám