Hlavní obsah

Znovuotevřený klub Akord chystá velkou mafiánskou jízdu

Novinky, Lucie Bergerová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zimní období je tradičně ve znamení třpytivých plesů, zábavy, příjemné hudby, vybraných laskomin, elegance a večerních rób. Ani v ostravském Akordu tomu není jinak. Výjimečný večer ve společnosti stejně naladěných lidí si návštěvníci letos užijí i po více než roční pauze ve znovuotevřeném klubu.

Foto: Lucie Bergerová

Výzdoba Klubu Akord v pojetí studentů Fakulty umění Ostravské univerzity

Článek

Na pátek 6. března, kdy se klub Akord promění v doupě plné neřesti, alkoholu, hazardu a nespoutané zábavy, je pro všechny potenciální mafiány připravena velká mafiánská jízda.

„Obyvatelé nejlidnatějšího ostravského obvodu by si měli připravit své nejmocnější zbraně, obzvlášť vhodné jsou třeba vyzývavé výstřihy, kvéry, sexy nožky v minisukních, nadité mafiánské šrajtofle, načesané kníry, nagelované čupřiny či do čela nasazené klobouky. Na Mafiánském večírku se rozhodně budou hodit. Pod vedením DJ Al Caponeho proběhne v průběhu večera mimo jiné i soutěž o špinavý mafiánský prachy či dražba mafiánského lupu,” informoval Jan Ražnok, dramaturg Akordu.

Okouknout image znovuotevřeného klubu, pod jehož současnou výzdobou se podepsali talentovaní studenti Fakulty umění Ostravské univerzity, budou moci milovníci plesového víření i na Třináctém erotickém plese, který letos zahalí Akord do testosteronového oparu v sobotu 21. března. Krev v žilách návštěvníkům ve velkém sále i na klubové scéně rozpumpuje mimo jiné moderátor Jiří Basta, sexy kouzelnice Radana, dámský striptýz, mistři světa v pánské strip show a též oblíbená tombola.

„Našim návštěvníkům klubová atmosféra moc chyběla, avšak urychlení prací nebylo v našich silách. Nyní si jí budou moci dosytosti užít, byť pouze v dočasném kabátě. Pojetí studentů výtvarné školy vážně stojí za zhlédnutí, návštěvníci budou se u nás cítit jako v lázních,” směje se Ražnok.

Reklama

Výběr článků

Načítám