Hlavní obsah

Známé osobnosti malovaly deštníky

Novinky, Petr Mráček

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Herci, zpěváci a moderátoři se sešli ve středu v pražském hotelu Hilton Prague Old Town, aby podpořili akci Nadace Divoké husy. Všichni se chopili malířského náčiní a zdobili deštníky, které bude nadace v říjnu prodávat prostřednictvím charitativní dražby.

Foto: Petr Mráček

Malování deštníků pro Nadaci Divoké husy

Článek

Malování se zúčastnila například šansoniérka Renata Drössler, herečka Eva Hrušková s manželem Janem Přeučilem, moderátorka Štěpánka Duchková či její kolega moderátor Karel Voříšek a mnozí další.

Jan Přeučil svůj deštník pojal po svém, maloval na ně klobouky, které celý život rád nosí a neodmyslitelně patří k jeho image. Účast na této akci si dlouho nerozmýšlel. "Rád podpořím každou správnou charitativní akci a s Nadací Divoké husy nespolupracujeme s Evičkou poprvé a věříme, že ani ne naposledy. Budeme rádi, když peníze z dražby pomohou těm, kterým budou určeny", řekl herec.

Eva Hrušková svůj deštník vyzdobila decentně a dávala na něj razítka malých hvězdiček. "Deštník jsem udělala pro dámu, tak jej snad některá získá. Jemný vzorek se ke mě hodí. A jak řekl můj manžel, vždy rádi Nadaci Divoké husy podpoříme", dodala Hrušková.

Renata Drössler, která nedávno vystoupila i na charitativním koncertu věnovanému padlým vojákům v Afghánistánu se charitativním akcím věnuje často a ráda. Její deštník byl namalován celý v barvách duhy a přidala otisky svých rukou.

"Člověk se má radovat z každé maličkosti a duha je symbolem radosti, rozmanitosti, proto jsem ji zvolila. Je pravda, že zpívání mi jde líp než kreslení, ale pro charitativní akci jsem schopna udělat cokoliv. Budu ráda, když peníze pomohou těm, kteří to potřebují", řekla zpěvačka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám