Hlavní obsah

Známé osobnosti budou bavit děti z dětských domovů

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Koncert pro děti z dětských domovů, pro postižené děti a také pro všechny, kteří se rádi baví, vypukne několik dní před Štědrým dnem. Patronkou akce Radost dětem se stala předsedkyně Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR Miroslava Němcová. Akci přijde podpořit mnoho slavných osobností.

Foto: Radost dětem

Radost dětem

Článek

Netradiční vánoční dárek chtějí dát organizátoři akce Radost dětem 17. prosince v Průmyslovém paláci v Praze-Holešovicích. V předvánoční čas se rozhodli vykouzlit dětem z dětských domovů a postiženým dětem úsměv na tváři a pozvali si na to spoustu známých tváří.

Pozvání na akci přijali: Monika Absolonová, Debbi, Olga Lounová, Monika Bagárová, Madalena Joao, Michael Hejč, Bořek Slezáček, Jan Bendig nebo také Ivan Trojan, Petr Vojnar. Celé odpoledne budou moderovat Vlasta Korec a Zdeňka Žádníková-Volencová.

Děti se budou sjíždět z celé republiky, aby se svými kamarády načerpaly sílu a radost. Na koncertě se nebude jenom zpívat a tančit, ale také soutěžit, kouzlit, smát se a hrát si. Svou bubenickou show předvede skupina Marimba a sborový zpěv Zuzana Stirská & Gospel Time.

Patronkami akce jsou předsedkyně Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR Miroslava Němcová a oblíbená herečka Daniela Kolářová. „Cílem projektu je děti pobavit, rozesmát a nechat je alespoň pár hodin zapomenout na každodenní starosti,“ řekla ředitelka projektu Kateřina Wich.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám