Hlavní obsah

Známe nejlepší volnou disciplínu v Miss Junior

Novinky, Kateřina Hamr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sedmnáctiletá Natálie Kotková prezentovala mezi finalistkami nejlepší volnou disciplínu. Pokud přijdete na finále soutěže do Hard Rock Café Praha, budete ji mít možnost vidět na vlastní oči i vy.

Foto: archiv Miss Junior

Finalistky Miss Junior 2011 při soutěži ve volných disciplínách v Parkhotelu Sokolov (vítězka Natálie Kotková uprostřed).

Článek

Během soustředění Škola Miss Junior v Parkhotelu Sokolov, kde se dívky připravovaly na finále, proběhla také soutěž ve volných disciplínách. Natálie Kotková z Liberce předvedla svoji vlastní taneční choreografii na písničku Lady Gaga a přítomné porotě vyrazila dech. Tolik energie a doslova gumovou postavu od subtilní blondýnky nikdo nečekal.

„Sportu se věnuji odmala, od devíti let trénuji moderní tanec v taneční skupině Takt Liberec, kromě toho se asi jako každá holka zajímám o módu a modeling obecně a vůbec se ráda učím novým věcem. Chtěla bych si zatancovat v nějakém klipu,“ směje se studentka ekonomického lycea Obchodní akademie v Liberci.

„Soutěž ve volných disciplínách je součástí celkového hodnocení dívek v průběhu soutěže. Do tabulek zapisujeme výsledky testů, fototestů, pohybové schopnosti, ale i celkové chování. Každý, kdo s finalistkami pracuje, je vyzván, aby je ohodnotil – kameraman soutěže, fotografové, choreografové, vizážisté, módní návrhář – zkrátka všichni, kdo s nimi pracují. Výsledky pak jasně určí, která dívka má nejlepší ohodnocení. Právě ta má právo vyhrát a získat titul Miss Junior 2011 a stát se určitým vzorem svým vrstevnicím,“ vysvětlila Jana Veselá z realizačního týmu.

Na finále Miss Junior 2011, které proběhne 17. října v Hard Rock Cafe Praha, pak porota zvolí Miss Junior Sympatie a diváci rozhodnou o titulu Miss Internet. Během večera bude korunována i Miss Junior Slovenská republika. Mezi hosty večera, který komentuje Ruda z Ostravy, vystoupí exkluzívně i rapper Rytmus ze Slovenska a samý začátek večera bude patřit mladým rockerům z Rock Campu.

Večer začíná v 19 hodin a vstup je pro všechny zdarma.

Reklama

Výběr článků

Načítám