Hlavní obsah

Zloděj v obchodě vyrazil členu ochranky zuby

Novinky, Pavel Jaňurek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V podvečer 4. října došlo v jednom z kopřivnických supermarketů ke krádeži zboží. Nejen to - zloděj, který ukradl několik balení sýrů, při tom vyrazil členovi ochranky zuby.

Foto: PČR Nový Jičín

Ilustrační fotografie

Článek

"Jednadvacetiletý mladík si z prodejního regálu vzal několik balení sýrů v celkové hodnotě do sto korun. Zboží si uschoval pod mikinu a přešel přes pokladní prostor bez zaplacení. Za pokladnou byl následně zadržen zaměstnancem bezpečnostní agentury. Pracovník ho vyzval, aby zboží vrátil, což neučil a z místa chtěl utéct," informoval nprap. Zbyněk Tomšík, mluvčí novojičínské policie.

Při útěku však zloděj udeřil pěstí do obličeje pracovníka agentury, který se jej snažil zadržet. "Při napadení mu způsobil vyražení čtyř předních zubů s dosud nezjištěnou dobou léčení," uvedl Tomšík.

Krátce po činu byl mladík zadržen policisty a umístěn do policejní cely. Policisté zjistili, že se jednání dopustil i přesto, že byl již dříve pravomocně odsouzen pro trestný čin krádeže.

Mladík se nyní bude zodpovídat hned z několika přečinů, a to krádeže, ublížení na zdraví a výtržnictví.

Reklama

Výběr článků

Načítám