Hlavní obsah

Zlínští hokejisté podporují charitativní projekt Pomáháme onkologii

Novinky, Vlastimil Langer, PhDr.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Do projektu s názvem Pomáháme onkologii, jehož cílem je získat prostředky pro nákup specializovaného vybavení onkologie Krajské nemocnice T. Bati ve Zlíně, se zapojili hráči i funkcionáři extraligového hokejového klubu PSG Zlín. Informaci sdělil tiskový mluvčí hokejového klubu Roman Ordelt.

Foto: Vlastimil Langer, PhDr.

Hokejový stadion Luďka Čajky ve Zlíně.

Článek

„Každou sezonu podporujeme charitativní a osvětové akce na pomoc různě znevýhodněným obyvatelům Zlínského kraje. Pro letošní sezonu jsme se rozhodli pro projekt Pomáháme onkologii s tím, že chceme pomoci v delším časovém intervalu. Byli bychom rádi, kdyby se do akce zapojili i fanoušci a společně jsme pomohli dobré věci. Máme jednu víru, jsme jeden tým a máme jeden cíl. Tento náš slogan neplatí jen pro lední hokej, ale i v případě pomoci dobré věci,“ řekl Tomáš Melzer, marketingový manažer PSG Zlín.

„Zdraví je pro všechny to nejdůležitější, je potřeba si ho vážit a v případě potřeby pomoci, pokud můžeme. Za kabinu mohu říci, že rádi v tomto projektu pomůžeme. Věříme, že s námi pomohou i fanoušci v rámci svých možností,“ doplnil kapitán extraligových hokejistů Zlína Ondřej Veselý.

Pomáháme onkologii je dlouhodobý projekt, který má za úkol získávat finanční prostředky pro nákup speciálního vybavení pro onkologicky nemocné pacienty a zkvalitňovat lékařskou péči.

„Do projektu se zapojili hráči a vedení hokejového klubu PSG Zlín. Pomoci mohou i fanoušci zakoupením tzv. korálků přátelství ve žlutomodrých barvách, které jsou vyrobeny z designových kuliček. Náramky lze zakoupit ve více variantách v oficiálních fanshopech klubu. Nyní se vybírá částka na nákup ultrazvukového systému, který je určen pro diagnostické snímkování těla,“ upřesnil Roman Ordelt.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám