Hlavní obsah

Zlíňany čeká v pátek ve Zlatém jablku noční nákupní mejdan

Novinky, Kateřina Martykánová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pátek bude ve Zlatém jablku opět otevřeno dlouho po otvírací době. Proběhne zde další Night shopping, během kterého je připravena spousta akčních nabídek, skvělá zábava s Katkou Kristelovou a Kazmou, hudební mix DJ Tommy Rogerse, Ladylicious, přehlídka s Vlaďkou Řepkovou Erbovou a ještě mnohem víc

Foto: OZC Zlaté jablko
Článek

Výhodné nákupy, přehlídka pozimních a zimních trendů, pestrý doprovodný program a řada zajímavých hostů. V takovém duchu se již tradičně ponese podzimní Night shopping ve Zlatém jablku již v pátek 18. října mezi 21. až 24. hodinou.

Tentokrát bude ovšem celý v duchu taneční party. Proto nebude chybět ani mixážní pult, za kterým se už od 20.30 objeví DJské eso Tommy Rogers, známý i ve vyhlášených světových klubech jako Amnesia Ibiza, Pacha London, WMC Miami nebo třeba Duplexu v Praze.

Jeho hudební produkce se bude střídat se vstupy moderátorů Kateřiny Kristelové a Kazmy, kteří budou celým večerem provázet a okomentují také aktuální módní trendy letošního podzimu a zimy. Ty během módní dance show představí i top modelka Vlaďka Řepková Erbová společně s dalšími modelkami a modely z agentury DFC Fashion Club při prezentaci oblečení a doplňků z jednotlivých prodejen Zlatého jablka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám