Hlavní obsah

Zimní stadion v Karviné patřil Valentýnskému bruslení

Novinky, Pavel Jaňurek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na karvinském zimním stadionu Stars se v sobotu 12. února uskutečnila akce s názvem Valentýnské bruslení.

Foto: Pavel Jaňurek

Valentýnské bruslení na zimním stadionu v Karviné

Článek

Krajské středisko volného času Juventus Karviná uspořádalo na místním zimním stadionu akci pro všechny zamilované. Přihlášeno bylo zhruba 300 lidí a tak se očekávala hojná účast.

Akce začala v 16.30 vystoupením místních mladých krasobruslařů. Následoval hromadný vstup na led. Celou akci provázely soutěže na ledě. Zamilovaní pak mohli nechávat milostné vzkazy ve vyhrazeném prostoru u pořadatelů. Ti je pak přečetli rozhlasem. Další možností byla písnička na přání, kterou si mohl nechat zahrát kdokoliv. Přibližně v polovině programu vystoupily tanečnice Lady J.

Všichni zájemci se mohli zdarma vyfotit pod Bránou lásky v přilehlých prostorech. "Na focení přišly kromě zamilovaných párů také maminky s dětmi, nebo party kamarádů a kamarádek," uvedla jedna z pořadatelek.

Hlavním organizátorem akce byla pod záštitou Juventusu paní Martina Jančíková, vedoucí oddělení zájmové činnosti příležitostné.

Bruslení skončilo v 18.30. Celkově akci navštívily tři stovky lidí, z toho zhruba 200 bruslařů.

Reklama

Výběr článků

Načítám