Hlavní obsah

Zima v Prazdroji přinese cyklus koncertů i stand up comedy

Novinky, Alena Lochmannová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Začátek nového roku zpestří obyvatelům Plzně kulturní festival s názvem Zima v Prazdroji. Do historické budovy centra Secese zavítá se stand-up comedy například skupina Komici s.r.o., zpěvák Ondřej Ruml, Frank Sinatra Revival nebo modelka Iva Kubelková.

Foto: Plzeňský Prazdroj

Nový festival chce navázat na oblíbený cyklus kulturních akcí Léto v Prazdroji.

Článek

Lidé se mohou těšit na pět koncertů a vystoupení, během nichž historickou budovu rozezní rytmy jazzu, swingu a blues. Kromě hudebních vystoupení nabídne nový festival i únorovou stand-up komedii.

"Kulturním cyklem Zima v Prazdroji chceme navázat na prázdninový festival Léto v Prazdroji. Zimní obdoba oblíbeného festivalu se bude konat od 26. ledna do 23. března. Diváci se mohou těšit na veřejnosti méně známé prostory centra Secese a díky omezené kapacitě historického sálu zažijí nezapomenutelnou komorní atmosféru," řekl Rudolf Šlehofer, manažer rozvoje cestovního ruchu a péče o historické dědictví Plzeňského Prazdroje.

Plzeňský Prazdroj připravil kromě základní vstupenky také VIP lístek, který v ceně zahrnuje občerstvení včetně speciální nabídky z výroby plzeňského pivovaru.

Související témata:

Výběr článků

Načítám