Hlavní obsah

Ze Dvora Králové odstartuje Rally Krkonoše – Cíl Neznámý

Novinky, Pavla Hlavatá

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Už jen necelé tři týdny zbývají do startu populární automobilové orientační soutěže Rally Krkonoše – Cíl Neznámý. Startovat se letos bude 10. září od 8:30 z parkoviště u Safari kempu v ZOO Dvůr Králové nad Labem.

Foto: Pavla Hlavatá

Rally Krkonoše - Cíl Neznámý 2015

Článek

Jedná se již o devátý ročník. Zatímco loni se dvoučlenné posádky toulaly v mlze po východní části Krkonoš, letos je pořadatelé pošlou jiným směrem. Kterým, to už zůstane tajemstvím, stejně jako zůstává tajný cíl soutěže.

Automobilová orientační soutěž je určena pro širokou veřejnost. Jede se po veřejných komunikacích za běžného provozu a jejím hlavním cílem je přesná navigace a souhra obou členů posádky. Pro účastníky jsou tradičně kromě hledání cíle připraveny i další úkoly. Vítězem je ten, kdo trasu projede včas a dosáhne nejnižšího počtu trestných bodů.

Na trase bude tentokrát několik zastávek. Nebudou chybět ani otázky, které se dají zodpovědět bez zastavení a před startem test všeobecných znalostí. Pozornost si posádky otestují při poznávání míst na fotografiích a řidičské umění prověří zkouška zručnosti.

V seznamu přihlášených je stále dostatek volných míst. Pokud byste se chtěli zúčastnit také, organizátoři jistě nebudou mít nic proti. Pro podrobnosti a přihlášku stačí zavítat na webové stránky www.rallykrkonose.cz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám