Hlavní obsah

Žatcem se opět rozezní rytmy reggae

Novinky, Vít Konečný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Podruhé během června zavítá do Žatce kvalitní reggae hudba. Na začátku přijel zazpívat pro všechny svobodomyslné lidi MessenJah spolu se Selectorem Boldrikem, poslední červnovou sobotu do města chmele zavítá další přední reggae zpěvák Colectiv s kapelou Zero Gravity.

Foto: archiv DJ Jahtecky

Colectiv (dole) se skupinou Zero Gravity.

Článek

Reggae pro Žatec. Tak se jmenuje akce, na které již pátým rokem vysílá parta kolem reggae kapely Jahtec Jammin' Job pozitivní vibrace všem příznivcům, ale i náhodným kolemjducím ze Žatce a jeho okolí.

Letošní ročník nabízí hvězdu české reggae scény Colectiva spolu se čtveřicí muzikantů doprovázejícího jej pod názvem Zero Gravity. Kapela se seskupila před několika měsíci hned z několika koutů naší vlasti - z Českých Budějovic, Plzně a Žatce a nyní poprvé zavítá i do Žatce.

Kromě koncertu seskupení Colectiv & Zero Gravity se můžete těšit i na pořádající skupinu Jahtec Jammin' Job, původně žateckou, dnes prostě česko-slovenskou, s novým bubeníkem a zesílenou vokální i dechovou sekcí. Akci doplní dva známí reggae DJs Selecta Kol-ler z King Sound Steppaz a Selecta  Feel It z Pilsen Ragga.

Koncert se uskuteční na terase hospody Chaloupka na fotbalovém hřišti u břehu řeky Ohře v sobotu 29. června od 20 hodin. Při špatném počasí se vše přesune do prostorných útrob hospody. Mediálním partnerem koncertu je Radio Rastafari a podporu projevilo i Město Žatec.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám