Hlavní obsah

Zápasy v kleci MMA již počtvrté v Příbrami

Novinky, Tomáš Vašíček

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na domácí scéně dosud neporažený šampión asociace GCF (Gladiator Championship Fighting) Jiří Procházka bude zápasit v Příbrami. Představí se na již tradičním galavečeru GCF CHALLENGE: Back in the Fight 4. Další příbramské pokračování této zápasnické show se koná 27. března od 19 hodin.

Foto: archiv GCF

zleva: Petr Větrovský, Michal "Háša" Hamršmíd a Jiří "Denisa" Procházka.

Článek

Tradiční příbramský Back in the Fight 4 nabídne opět atraktivní zápasy v kleci MMA pod organizací GCF. Tentokrát se jedná o skutečně speciální galavečer, při kterém se zároveň oslaví dvacáté výročí domácího klubu KBC MMA.

„Když jsme s Ladislavem Erdélyim přemýšleli, kdo by mohl být největší peckou na hlavní zápas večera, shodli jsme se na tomto jménu. Jsme rádi, že se nám podařil takový zápas vyjednat,” uvedl Petr Větrovský, jeden z promotérů večera.

Nasazení v současné době nejznámějšího domácího bojovníka na příbramský Back in the Fight 4 oznámil na mimořádné tiskové konferenci asociace GCF v Praze prezident asociace Michal Hamršmíd.

„Šampión Jiří Procházka bude skutečně zápasit v Příbrami. Jsme dohodnuti a diváci v Příbrami se mohou těšit. Věřím, ze turnaj bude mít opět velmi dobrou úroveň, protože jeho fightcard je opravdu našlapaná,” řekl Hamršmíd.

I tentokrát se bude Jiří Procházka snažit potvrdit svou výbornou, až neuvěřitelnou formu. Většinu svých zápasů se soupeři totiž končí v prvním kole. Zda se mu to povede i v Příbrami uvidí diváci v pátek 27. března od 19 hodin ve sportovní hale.

Reklama

Výběr článků

Načítám