Hlavní obsah

Zakladatelka Cesty Brandon Bays navštíví Prahu

Novinky, Pavel Kašpar

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Světově známá autorka a terapeutka Brandon Bays, autorka bestselleru Cesta (The Journey), navštíví 18. - 20. března 2016 Prahu, aby zde vystoupila před širokým publikem svých příznivců na třídenním semináři s příznačným názvem Intenzivní cesta a Pokročilé nástroje.

Foto: Archiv pořadatele

Autorka Cesty vystoupí v metropoli

Článek

Tvůrkyně směru Cesta, má za s sebou silný příběh, kdy jí byl diagnostikován nádor dělohy. Bez léků i operace, jen pomocí integrace mysli, těla a ducha, se jí během sedmi týdnů podařilo vlastní nádor velikosti basketbalového míče vyléčit. Jak se jít to podařilo i konkrétní techniky prozradila ve své knize Cesta (The Journey), která se nedlouho po uvedení na trh stala celosvětovým bestsellerem.

Úspěšnost metody potvrzují výsledky moderních vědeckých výzkumů z oblasti buněčné biologie. Potlačení emocí podle nich způsobuje zablokování buněčných receptorů a narušení komunikace mezi buňkami. Díky praktice autorky se člověk může opět uvolnit a výrazně zlepšit svůj fyzický i duševní stav. Živým důkazem je nejen Bays, ale i tisíce uzdravených dospělých a dětí po celém světě i Česku, kde má tato metoda své zastánce.

Plánované setkání v Praze je podle pořadatelů určeno všem, kdo chtějí pracovat na svém životě. Během semináře, který začíná v pátek od 9 hodin ráno a končí v neděli v sedm hodin večer, si návštěvníci KC City v pražské ulici Na Strži postupně prožijí a naučí se proces a metody, který jsou blíže popsány právě ve zmíněné knize.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám