Hlavní obsah

Začínající výtvarnice představí v Liberci malbu akrylem

Novinky, Petr Bušanský

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Obrazy začínající malířky Ivy Kouřilové z Jablonce nad Nisou představí výstava v komorní galerii v centru Liberce v domě u Zeleného stromu ve vinotéce Víno hruška. Vernisáž se uskuteční ve středu 5. září od 17 hodin. Výstava potrvá do 3. října 2012.

Foto: Petr Bušanský
Článek

Komorní galerie v centru Liberce pokračuje v tradici výstav výtvarníků, kterou zahájila na začátku letošního roku. Ve středu začne výstava, při níž začínající výtvarnice Iva Kouřilová představí soubor svých maleb akrylem na plátnech.

Iva Kouřilová je začínající výtvarnicí z Jablonce nad Nisou, kde rovněž studuje na místní umělecké škole. Malířství se věnuje již od útlého dětství a toto je první veřejné představení jejích prací.

Kolekce akrylových maleb představí nejen různé motivy a pocity začínající umělkyně, ale zejména různé techniky malby. Od klasického štětce, přes přímou malbu prsty, až po malování průkazkou na autobus.

Vernisáž je otevřena pro širokou veřejnost.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám