Hlavní obsah

Zábřežský Katolický dům se převlékne do stylu 50. let

Novinky, Petra Kucinová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V zábřežském Katolickém domě se na sobotu 13. ledna chystá roztančená retro párty - Hudební ples 2018. V pořadí devátý ročník plesu organizátoři připravují tentokrát ve stylu 50. let. Na pódiu se vystřídá skoro padesátka účinkujících a nebudou chybět ani další speciality.

Foto: Petra Kucinová

Hudební ples 2018 - Katolický dům Zábřeh 13. ledna 2018

Článek

Hudební ples už devátým rokem připravuje Dechový orchestr Zábřeh. Pro hosty a návštěvníky organizátoři připravují pestrý a "našlapaný" hudební program, v rámci kterého se na pódiu vystřídá na 45 muzikantů. Zahrají tři živé kapely třech různých žánrů - zábřežský Junior Big Band, jihomoravská krojovaná dechovka z Veselí nad Moravou a zábavová kapela Méďa Band.

Kromě kvalitní muziky nebude chybět pověstná plesová tombola a stylová výzdoba z šikovných ručiček členů orchestru, díky které se letos Katolický dům v Zábřehu interiérem přenese do 50. let plných barev, gramofonových desek a puntíků.

„Věříme, že se stejně jako v minulých letech svými kostýmy a doplňky o dobovou atmosféru postarají i sami návštěvníci,” těší se Lubomír Vepřek, dirigent organizujícího orchestru.

Příchozí se dále mohou těšit na tematický fotokoutek, vyhlášený raut plný domácích dobrot nebo "tak trošku jiný bar" s nezapomenutelnou atmosférou a nápojovým lístkem nabitý kvalitními a trendy drinky.

Vstupenky jsou k dispozici v Infocentru města Zábřeh.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám