Hlavní obsah

Zábavný program pro celou rodinu v sobotu nabídne zámek Hrubý Rohozec

Novinky, Veronika Vynikalová

V sobotu 13. května je pro návštěvníky zámku Hrubý Rohozec v Turnově připraven zámecký jarmark s doprovodným programem a soutěžemi pro děti a jejich rodiče. Na děti čekají také speciální dětské prohlídky a stezka popletených pohádek.

Foto: Petr Prokorát
Článek

Pro nejmenší návštěvníky je nachystána pohádková stezka, malování na obličej, dvě hrané odpolední pohádky v časech od 13.30 hod a od 15.30 hod, tvořivé kreativní dílničky, salon pohádkové kloboukářky a další zábavné aktivity a soutěže. 

Poměřit své síly můžete třeba při chůzi po žhavých uhlících nebo ve sladkém medovém souboji.

Přijeďte si užít zámeckou bosou stezku a bosé hry a přijměte pozvání na bosý výlet aktuálně nádherně rozkvetlým zámeckým parkem.

Zhlédnout můžete tradiční i netradiční řemesla, dobové tance napříč staletími od gotiky až po 19. století, vyzkoušet si i třeba historickou taneční školičku a dozvědět se něco o tehdejší etiketě. A zatímco budete ochutnávat nějaké ty staročeské speciality u jarmarečních stánků s pamlsky, tu pravou kulisu k jarmarku dotvoří známý flašinetář.

Akce se koná v exteriérech a interiérech zámku od 11 do 17 hodin. Jarmark, stezka pro děti, prohlídky zámku a park jsou pro návštěvníky otevřeny již od 9. hodiny.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám