Hlavní obsah

Zábavná neděle u Horalu nabídne dětem golf, valašskou mini zoo, hry i další zábavu

Novinky, Martina Žáčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Možnost vyzkoušet si golf, ale i další aktivity nabídne rodinám s dětmi Zábavná neděle (nejen) s golfem, která se uskuteční 18. května u hotelu Horal ve Velkých Karlovicích.

Foto: Martina Žáčková

Děti si budou moci u Horalu vyzkoušet, že na golfu není nic těžkého.

Článek

Kolem hotelu Horal bude vytyčena zábavná trasa, na které budou mít děti připraveny různé úkoly a hry. Mohou na ni vyrazit kdykoli mezi 9:30 a 12:00.

Část úkolů bude zasvěcena golfu, jenž si ve Velkých Karlovicích zvláště po dokončení zdejšího Golfového hřiště Horal získává stále větší oblibu a to i mezi dětmi. Malí návštěvníci si budou moci na golfovém hřišti pod vedením zkušených lektorů sami vyzkoušet, že na odpalování míčků či patování není nic těžkého a golf je opravdu sportem pro všechny.

Připravena budou i další zábavná stanoviště s jednoduchými úkoly s ne-golfovou tematikou, možnost svezení na segwayi či koníkovi nebo valašská mini zoo se zvířátky, ornitologický koutek s ukázkou dravců a fotokoutek Maxipsa Fíka.

V cíli trasy, na terase hotelu Horal, si děti i dospělí na závěr mohou zahrát deskové hry a hlavolamy. Každý, kdo splní všechny úkoly, si odveze domů dárek. Uskuteční se také tombola o hodnotné ceny.

Připravena bude i "mokrá" varianta pro případ špatného počasí. Program se v takovém případě přesune do vnitřních prostor golfového klubu a do sálů hotelu Horal v hlavní budově.

Po skončení programu mohou návštěvníci využít ještě možnosti posezení na grilovací terase u hotelu Horal, vyrazit na procházku po Kulíškově naučné stezce nebo zajít za koupáním do termálních bazénů.

Devítijamkové Golfové hřiště Horal u hotelu Horal bylo dokončeno v roce 2010. Splňuje parametry public course, což znamená, že ho může využívat široká veřejnost bez nutnosti vlastnit zelenou kartu. Začátečníci i pokročilí si tu také mohou objednat lekce hry s instruktorem a speciálně pro děti se každou neděli od 18 do 19:30 hodin se koná Dětská golfová akademie pro školáky od 6 do 15 let, začátečníky i pokročilé.

Právě ve výchově dětských hráčů slaví zdejší klub velké úspěchy. Svěřenci trenéra Lea Bači mladšího sbírají řadu ocenění a dva z nich – Matěj Bača a Sabina Popelková – dokonce ve svých věkových kategoriích získali cenu Objev roku 2013 od České golfové federace. Pokud malé návštěvníky golf během nedělního programu zaujme, mohou se zařadit mezi zdejší mladé hráče i oni.

Reklama

Výběr článků

Načítám