Hlavní obsah

Výuka snowboardingu na lyžařském svahu ve Zlíně

Novinky, Petra Svěráková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Svah Zlín a lyžařská škola SunKid nově nabízí intenzivní snowboardový kurz. Ten je zaměřen na výuku základů snowboardových dovedností pod vedením certifikovaných instruktorů.

Foto: archiv provozovatele Svah Zlín

Lyžařský svah ve Zlíně

Článek

Termín konání kurzu je každou sobotu, neděli a o prázdninách, pokud to počasí dovolí. Je možnost domluvit také individuální kurz ve všední dny (např. pro školy). Cílem kurzu je naučit zájemce nejen základům (přivyknutí na snowboard, správné držení těla, minimalizování začátečnických chyb), ale i zdokonalení snowboardových dovedností díky metodice výuky používané v předních lyžařských školách světa.

"V ceně kurzu je celkem šest hodin výuky snowboardingu, skipass, oběd a pitný režim," řekla za provozovatele lyžařského svahu ve Zlíně Petra Svěráková.

Minimální vstupní věk pro skupinový kurz je 8 let. Zájemci by měli mít své nebo půjčené vybavení (snowboard, boty, helmu a vhodné oblečení). Účastníci budou rozděleni do skupin podle věku a svých dovedností.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám