Hlavní obsah

Výtržník pobíhal po městě s holým zadkem

Novinky, Leona Roháčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kuriózní případ vyšetřují policisté z Bystřice pod Hostýnem. Sedmadvacetiletý mládenec se v pondělí rozhodl pobavit kamarády svérázným způsobem – ukazováním holého pozadí. Neomezil se jen na soukromou produkci, pro exhibici si zvolil restauraci a následně i centrum města. Je podezřelý z výtržnictví.

Článek

Mladý muž zavítal v pondělí večer se skupinou kamarádů do jedné z bystřických restaurací, kde se pustili do konzumace piva. "Mladík si posléze začal sundávat kalhoty i spodní prádlo a zcela obnažený se pohyboval mezi hosty. Ukazoval jim holý zadek, na kterém měl vyobrazené písmeno A," popsala poněkud nemístnou zábavu kroměřížská policejní mluvčí Simona Kyšnerová.

I když ho obsluha několikrát požádala, aby se oblékl a s produkcí přestal, ukončila ji až hlídka strážníků. Výtržník před muži zákona zkrotl a slíbil, že svého jednání zanechá. Následně celá skupina podnik opustila.

Jenže netrvalo dlouho a alkoholem posílená mládež zřejmě kamaráda postrčila do akce znovu, tentokrát přímo v centru města. "Mladík si opět sundal kalhoty a za hlasité podpory přátel běhal odhalený po náměstí," dodala mluvčí.

Případ převzali bystřičtí policisté, výtržníkovi hrozí v krajním případě až dvouleté vězení.

Reklama

Výběr článků

Načítám