Hlavní obsah

Výtěžek z dražby panenek na afterparty Miss Liberec Open přispěl na projekt UNICEF

Novinky, Dana Belušová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nejen krásu a šarm, ale také pomoc dobré věci přinesl finálový galavečer Miss Liberec Open 2014, který se uskutečnil v sobotu v libereckém Domu kultury.

Foto: Clarion Grandhotel Zlatý Lev

Dražba panenek UNICEF na afterparty Miss Liberec Open v Clarion Grandhotelu Zlatý Lev

Článek

Vítězkou soutěžního klání se stala rodačka z Turnova Nikol Červinková. Na následné korunovační afterparty v Clarion Grandhotelu Zlatý Lev proběhla dražba panenek, které v rámci projektu UNICEF vyrobily finalistky na podporu očkování dětí z rozvojových zemí.

Soutěž, nad níž převzal záštitu hejtman Libereckého kraje Martin Půta, nabídla tradiční módní přehlídku, volnou disciplínu i promenádu v plavkách. Finalistky absolvovaly obávaný rozhovor s moderátorem Liborem Boučkem a předvedly se v závěrečném defilé ve společenských šatech.

„Zvolili jsme dívky, které nás během slavnostního večera přesvědčily o své výjimečnosti, zvládly nervozitu a napětí s největší noblesou a grácií. Jsem rád, že Miss Liberec Open měla přesah běžné soutěže krásy a podpořila dobrou věc,” řekl Miroslav Souček, ředitel Clarion Grandhotelu Zlatý Lev, který spolu s ostatními porotci rozhodl o absolutní vítězce.

Během večera vystoupilo známé akrobatické duo Dae Men, diváci si mohli také užít vystoupení Olgy Lounové a Ondřeje Rumla. Výtěžek z dražby 12 originálních panenek na afterparty v Clarion Grandhotelu Zlatý Lev vynesl necelých 40 tisíc korun, které v rámci projektu Adoptuj panenku a zachráníš dítě poputují na očkování dětí v rozvojových zemích proti šesti hlavním smrtelným dětským chorobám. Dražby se zúčastnila i ředitelka české pobočky UNICEF Pavla Gomba.

Reklama

Výběr článků

Načítám