Hlavní obsah

Výstavy Narcis a Elegance zvou do Lysé nad Labem

Novinky, Jiří Cysař

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Od čtvrtka do neděle probíhají na Výstavišti v Lysé nad Labem výstavy Narcis 2014 a Elegance. Společně s nimi i Regiony České republiky 2014 k právě zahájené turistické sezóně.

Foto: Jiří Cysař

Narcisy

Článek

Na volné ploše i v pavilonech mohou návštěvníci sledovat krásu oděvů i krásu květin s důrazem na narcis. Avšak naleznete zde i jiné druhy pěkně naaranžovaných květin a to především v novém pavilonu C.

Bohatý doprovodný program probíhá na pódiu uprostřed haly a tak se návštěvník může posadit a odpočinout si při hudbě či vyhlašování probíhajících soutěží. Výstava Narcis má své stánky i na venkovních plochách před vstupem do pavilonu.

Zde si mohou také děti zajezdit na dráze v autíčkách a prohlédnout hasičskou techniku. Samozřejmě nechybí občerstvení a to z rozmanitých částí naší země i z ciziny. Například v hale, kde probíhají módní přehlídky, se prodávají ukrajinské a ruské potraviny.

Právě odtud můžeme pokračovat do haly s výstavou Elegance. Ve stáncích se tu prodávají, kromě dalších druhů oděvů, také plavky a doplňky na blížící se letní sezónu. Projdeme halou a vracíme se k pódiu, kde můžeme v sobotu i v neděli sledovat módní přehlídky.

Ve čtvrtek se uskutečnily soutěže oděvních škol a jako moderátorka se představila Nikola Buranská, letošní Česká Miss Earth. Mimo jiné proto, že vítězná škola ušije pro tuto miss soutěžní šaty na celosvětové finále Miss Earth 2014. Moderování se zhostila velmi dobře.

Také ve čtvrtek probíhaly soutěže hasičských sborů ve vyprošťování osob z havarovaných vozidel. Tuto soutěž zahájil hejtman Středočeského kraje Josef Řihák. Jednalo se o velmi zajímavou a atraktivní disciplínu, kdy soutěžní týmy měly dvacet minut na vyproštění figuranta z havarovaného auta.

V hale C se ve stáncích představují různé regiony ČR na výstavě Regiony České republiky. Propagační materiály a mapy jsou tu k dispozici .

Reklama

Výběr článků

Načítám