Hlavní obsah

Výstavou Merkur není jen planeta na Chvalském zámku provádí princezna Popelka

Novinky, Alexandra Kohoutová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Milá a hezká princezna Popelka o prázdninové neděli 7. srpna návštěvníky provede Chvalským zámkem a interaktivní výstavou Merkur není jen planeta. Zájemci se budou bavit a soutěžit, snad najdou i zatoulaný střevíček. Po skončení prohlídky je možné na zámku zůstat libovolně dlouho a hrát si v herně či dílně Merkuru.

Foto: Alexandra Kohoutová
Článek

Výstava Merkur není jen planeta na Chvalském zámku v Praze 9-Horních Počernicích láká svou interaktivitou a hravostí malé i velké. Najdete zde velké modely postavené z dílků stavebnice Merkur, dílničku pro volnou stavbu i ukázky robotiky. Výstava je určena dětem i dospělým, můžete si vyzkoušet různé statické i funkční modely a zkusit si některé postavit sami.

Dozvíte se mnoho i o historii Merkuru, ale můžete si i hrát v herně inspirované touto stavebnicí, kde najdete jedinečnou prolézačku ve stylu Merkuru.

Výstava probíhá po celé prázdniny až do 28. srpna, avšak pouze v neděli 7. srpna mezi 10. a 17. hodinou se koná akce Pohádková neděle na zámku s Popelkou a Merkurem.

Milá a hezká princezna Popelka vás provede celým zámkem, interaktivní výstavou Merkur není jen planeta, budete se bavit a soutěžit a hledat zatoulaný střevíček. Prohlídka trvá 40 minut, začíná vždy v celou hodinu a je nutné si rezervovat čas na tel. 281 860 130. Po skončení prohlídky u nás můžete zůstat, jak dlouho chcete a hrát si.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám